Bel: 035 52 39 389
Open: maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur
Open: zaterdag alleen op afspraak van 10.00 - 17.00 uur

Diensten en tarieven

Poetsen en polijsten, Prijzen op aanvraag

Allereerst reinigen wij zowel de binnen- als buitenkant van uw auto buitengewoon grondig. We zuigen los vuil weg, uit alle hoekjes van de auto. We reinigen overal tussen, boven, onder, op en achter, zelfs het vak van het reservewiel! Hardnekkige vervuiling verwijderen wij met speciale - kwalitatief hoogwaardige - reinigingsproducten. Uiteraard wassen wij alle ramen streeploos.

Met speciale poets- en polijstmiddelen verwijderen wij vervolgens kleine krasjes of andere ‘foutjes’ uit de lak. Grondig, en altijd met de grootste zorgvuldigheid.

Prijzen op aanvraag Binnenkant:
Buitenkant:
Kosten bedrijfsbus:


Prijzen zijn afhankelijk van de grootte en de staat van de auto, eventuele beschadigingen en uiteraard de soort behandeling die u kiest.
Lakverzegeling, Prijzen op aanvraag

Naast onze reguliere - maar altijd grondige! - poetsbeurt, bieden wij als extra service ook lakverzegeling. Wij maken hiervoor gebruik van een buitengewoon hoogstaand product: Diamondbrite Lakverzegeling. Dit product geeft bescherming tegen allerlei soorten vuil, verkleuringen en inbijten van zuren en zouten. Bovendien geeft het een prachtige glans op de auto.

Prijzen op aanvraag Ozonbehandeling, Prijzen op aanvraag

Met een ozonbehandeling neutraliseren we alle onplezierige luchtjes in de auto.

Voor deze behandeling werken wij met een zogenaamd ‘ozonapparaat’, dat wij 24 uur in de auto plaatsen. Nadat wij het apparaat uit uw auto hebben verwijderd, ruikt uw auto weer heerlijk fris!
Een aanrader dus.

Prijzen, Prijzen op aanvraag

Prijzen zijn afhankelijk van de grootte en de staat van de auto, eventuele beschadigingen en uiteraard de soort behandeling die u kiest.

Extra service: Haal- en brengservice! Prijzen op aanvraag

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken werken wij met een haal- en brengservice. Tegen een kleine vergoeding halen wij uw auto desgewenst thuis op, en brengen deze na de poetsbeurt weer terug. U heeft er geen omkijken naar! Ook dat hoort bij de service van Autopoets Huizen.

Voordelen poetsbeurt!

  • Een schone auto is een lust voor het oog. Heerlijk toch als uw auto er weer als nieuw uitziet!
  • Vuil dat er met een ‘normale’ wasbeurt niet vanaf gaat, krijgen wij er wel vanaf!
  • Met het poetsen brengen wij een waslaag aan, zodat vuil zich niet kan hechten en - erger nog - inbijten. Belangrijk dus voor het behoud van de mooie laklaag van uw auto.

Maak een afspraak

Autopoets Huizen. Grondige autopoetsbeurt, uitstekende service.

Particulieren

Uw auto weer zo
schoon als nieuw!

Bedrijven

Goed voor de dag bij uw klanten.

Autodealers

Speciaal voor alle dealers in Huizen!

Contact

Nijverheidsweg 26 1271 EA Huizen
T 035 - 52 39 389