Bel: 035 52 39 389
Open: maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur
Open: zaterdag alleen op afspraak van 10.00 - 17.00 uur

Voor wie

Autopoetsbeurten VOOR IEDEREEN!

Met plezier in het poetsen en veel kennis van materialen en reinigingsmiddelen zetten wij ons graag in voor particulieren, bedrijven met een wagenpark en dealers. Bekijk hier onze prijzen.

Particulieren

Het is altijd weer leuk een particulier voor het eerst bij ons te mogen verwelkomen. Vooral de verraste gezichten ná de poetsbeurt zijn onbetaalbaar! Veel mensen weten niet dat hun eigen auto zó schoon kan worden.

Grondige poetsbeurt en beschermlaag ineen!

In sommige gemeentes in Nederland is het niet toegestaan de auto in de eigen straat te wassen. Veel reinigingsproducten bevatten immers schadelijke stoffen. In zo’n geval gaat men vaak naar de wasstraat, waar helaas nog wel eens een kras ontstaat. Voorkom onnodige krassen, en laat uw auto minimaal één maal per jaar grondig poetsen. Het gebruik van onze kwalitatief hoogwaardige producten geven de auto namelijk ook een beschermlaag.

Bedrijven

Als bedrijf wilt u goed voor de dag komen bij uw klanten en relaties. Rijden uw medewerkers met een auto van uw organisatie, dan is het belangrijk dat de auto’s er goed uitzien. Het is voor u als wagenparkbeheerder een zorg minder dat u het poetsen van het hele wagenpark bij ons kunt onderbrengen. Wij maken graag vaste – uiteraard financieel interessante – afspraken met u!

Professionele uitstraling van uw bedrijf

Laat u het poetsen van uw wagenpark aan ons over, dan heeft u niet langer omkijken naar de uitstraling van de auto’s. Bovendien weet u zeker dat u professionaliteit uitstraalt bij uw relaties.

Dealers

Voor alle dealers in Huizen verzorgen wij de autopoetsbeurten.
Deze dealers hebben voor ons gekozen vanwege de kwaliteit van onze poetsbeurten en onze uitstekende dienstverlening. Ook onze haal- en brengservice wordt zeer gewaardeer.

Natuurlijk zijn wij zeer trots op deze erkenning van ons werk!

Referenties

Maak een afspraak

Autopoets Huizen. Grondige autopoetsbeurt, uitstekende service.

Particulieren

Uw auto weer zo
schoon als nieuw!

Bedrijven

Goed voor de dag bij uw klanten.

Autodealers

Speciaal voor alle dealers in Huizen!

Contact

Nijverheidsweg 26 1271 EA Huizen
T 035 - 52 39 389